1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Cauți o cazare accesibilă?

Cazare ieftina!

Clujul este un oraș plin de surprize, noi te găzduim când ai obosit! (detalii)

Cazare la trei stele!

Hotel rao front

Servicii hoteliere și restaurant de trei stele! (detalii)

Sala de nunți - Ofertă specială!

sala nunti

Nunta ta este in 2017? Hai la noi... iar invitații tăi vor avea meniul la carte la doar 100 de lei/persoană! (detalii)

Dorești o seară liniștită?

Un coktail pentru tine!

Clienții cazati la Hotel Rao beneficiază de 30% discount la servirea mesei.

Asculți muzică, savurezi un coktail si te bucuri de liniștea serii! (detalii)

 

Termeni și condiții

Definiții:
În cuprinsul acestui document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos: www.hotelrao.ro reprezintă societatea S.C. Rao Star S.R.L. cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Progresului nr. 30; înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/357/2014 și având Codul Unic de Înregistrare 32758624, atribut fiscal RO.

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând www.hotelrao.ro, care se află la adresa www.hotelrao.ro prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către www.hotelrao.ro.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale pentru a culege informații sau pentru a comanda servicii și care a acceptat condițiile din acest document.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii www.hotelrao.ro.


Conținutul Site-ului:
Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre produsele și serviciile oferite de www.hotelrao.ro precum și alte informații considerate de www.hotelrao.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

S.C. Rao Star S.R.L. este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia, precum și asupra tuturor Mărcilor înregistrate în numele sau/și publicate pe SITE.

Preluarea și republicarea parțială sau integrală a informațiilor prezentate pe site se poate face doar cu acceptul prealabil scris al www.hotelrao.ro. Reproducerea imaginilor de pe acest site, cu sau fără specificarea sursei, este interzisă.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale www.hotelrao.ro, prevăzute de legislația în vigoare.


Utilizarea SITE-ului:
UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.


Limitarea răspunderii www.hotelrao.ro:
SC Rao Star SRL nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă SC Rao Star SRL a fost informată anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:
• utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
• costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin/ de pe site-ul www.hotelrao.ro ;
• declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
• acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
• orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Daca se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cumpărătorilor, răspunderea asupra conținutului acestora revine în întregime autorilor. Hotel Rao își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunatoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Acest site este oferit in această formă fără alte garanții. SC Rao Star SRL nu este și nu poate fi facută responsabilă pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.


SC Rao Star SRL nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

SC Rao Star SRL nu răspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefuncționării SITE-ului.


Vă mulțumim!

Facilități Hotel

Cina în cameră

Image 3

Cina în cameră ...

Acces Internet Wireless

Image 2

Acces Internet Wireless ...

Recepție 24/24 ore

Image 1

Recepție 24/24 ore ...

Informații de contact

S.C. RAO STAR S.R.L.
J12/357/2014
CUI: RO32758624
Cluj-Napoca, Str. Progresului Nr. 30
Cod postal 400693; ROMANIA

Recepție:
Tel. mobil +40-774-049-034
Tel. fix       +40-264-444-464
rezervari@hotelrao.ro

Evenimente:
Telefon 0745-994-994
rezervari@hotelrao.ro