1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Cauți o cazare accesibilă?

Cazare ieftina!

Clujul este un oraș plin de surprize, noi te găzduim când ai obosit! (detalii)

Dorești o seară liniștită?

Un coktail pentru tine!

Clienții cazati la Hotel Rao beneficiază de 30% discount la servirea mesei.

Asculți muzică, savurezi un coktail si te bucuri de liniștea serii! (detalii)

 

Cazare la trei stele!

Hotel rao front

Servicii hoteliere și restaurant de trei stele! (detalii)

Sala de nunți - Ofertă specială!

sala nunti

Nunta ta este in 2017? Hai la noi... iar invitații tăi vor avea meniul la carte la doar 100 de lei/persoană! (detalii)

Termeni și condiții

Definiții:
În cuprinsul acestui document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos: www.hotelrao.ro reprezintă societatea S.C. Rao Star S.R.L. cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Progresului nr. 30; înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/357/2014 și având Codul Unic de Înregistrare 32758624, atribut fiscal RO.

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând www.hotelrao.ro, care se află la adresa www.hotelrao.ro prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către www.hotelrao.ro.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale pentru a culege informații sau pentru a comanda servicii și care a acceptat condițiile din acest document.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii www.hotelrao.ro.


Conținutul Site-ului:
Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre produsele și serviciile oferite de www.hotelrao.ro precum și alte informații considerate de www.hotelrao.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

S.C. Rao Star S.R.L. este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia, precum și asupra tuturor Mărcilor înregistrate în numele sau/și publicate pe SITE.

Preluarea și republicarea parțială sau integrală a informațiilor prezentate pe site se poate face doar cu acceptul prealabil scris al www.hotelrao.ro. Reproducerea imaginilor de pe acest site, cu sau fără specificarea sursei, este interzisă.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale www.hotelrao.ro, prevăzute de legislația în vigoare.


Utilizarea SITE-ului:
UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.


Limitarea răspunderii www.hotelrao.ro:
Răspunderea pentru conținutul SITE-ului: www.hotelrao.ro nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

www.hotelrao.ro nu percepe o taxă pentru accesarea conținutului.

S.C. Rao Star S.R.L. nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și condițiilor.

S.C. Rao Star S.R.L. nu răspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefuncționării SITE-ului.


Vă mulțumim!

Informații de contact

S.C. RAO STAR S.R.L.
Cluj-Napoca, Str. Progresului Nr. 30
Cod postal 400693; ROMANIA

Recepție:
Tel. mobil +40-774-049-034
Tel. fix       +40-264-444-464
rezervari@hotelrao.ro

Evenimente:
Telefon 0745-994-994
rezervari@hotelrao.ro

 

Facilități Hotel

Cina în cameră

Image 3

Cina în cameră ...

Acces Internet Wireless

Image 2

Acces Internet Wireless ...

Recepție 24/24 ore

Image 1

Recepție 24/24 ore ...